Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandsköterska, folktandvården Sunne

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. I sagolika Sunne bor cirka 13 500 invånare. Här finns en golfbana med utsikt över Fryken, vandringsleder, en stor spa-anläggning, Mårbacka minnesgård - Selma Lagerlöfs hem, Rottneros Park - En blomster- och skulpturpark i en underbar omgivning. Sunne Vattenland - Ett utomhus äventyrsbad vackert beläget invid Fryken, Ski Sunne – med skidor på vintern med nio nedfarter, paintball, äventyrsbana och grupparrangemang på sommaren med mera. För mer information om Sunne se www.sunne.se Att flytta till en ny ort är spännande och vi hjälper dig gärna med både praktikaliteter och att landa i din nya miljö. Vi tycker det är viktigt att du får en bra start, inte bara på kliniken utan också i ditt privata liv. När det gäller boendet hjälper vi till att förmedla lokala kontakter som hjälper dig att hitta ”hem”. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 4 tandläkare, 6 tandhygienister och 6 tandsköterskor.
Beskrivning:
Till folktandvården i Sunne, söker vi nu en tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.
Dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak assistans, steril- och receptionsarbete.
Du kommer att arbeta självständigt och som del i ett team.
Kvalifikationer:
Tandsköterskeexamen. Vi söker dig som är kunnig inom tandsköterskans hela kompetensområde och kan ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande. För oss är det viktigt att du är öppen och ansvarstagande samt har god förmåga att kommunicera och samverka.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-27
Referensnummer:
Dnr CSK/182442
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Jeanette Israelsson, klinikchef
 
 
0565-475 50
 
Marie Gustavsson, klinikadministratör
 
 
0565-475 50
 
Facklig företrädare:
Petra Lindberg, Vision
 
054-61 69 50
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-05-11
Sök jobbet här