Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Forshaga

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Forshaga med 11500 invånare ligger ca 2 mil norr om Karlstad. Goda bussförbindelser finns och det är bara 15 minuters bilresa till flyget. Näringslivet består av mycket småföretagsamhet, ca 400 företag finns. Forshaga är berömt för sitt fiske, speciellt laxfisket i Klarälven. Klarälvsbanan, en 9 mil lång asfalterad före detta järnväg passerar genom samhället, där kan man cykla, gå och åka inlines på en bilfri och naturskön led som går mellan Karlstad och Hagfors. Det finns ett rikt föreningsliv, 18-håls golfbana, vandringsleder, bra möjligheter till bad och skidåkning. Forshaga kommun har en ganska ung befolkning och en levande bygd i både tätort och på landsbygd vilket ger en god boendemiljö med närhet till naturen och det lilla samhällets många fördelar.
Beskrivning:
Vi söker en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandläkare med tillträde efter överenskommelse.
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.
I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 3 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor.
Kvalifikationer:
Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-20
Referensnummer:
Dnr CSK/181972
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Kerstin Sundström, klinikchef
 
 
054-61 95 75
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
0563-470 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-11
Sök jobbet här