Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Endodontist, specialistkliniken för endodonti, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
I vår satsning på specialisttandvården söker vi nu en endodontist till specialistkliniken för endodonti i Karlstad med tillträde efter överenskommelse.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av klinisk tjänstgöring innefattande utredning och behandling inom endodontins hela behandlingspanorama.
Samarbete med övriga specialiteter och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet liksom deltagande i ämnesövergripande terapironder, externa och interna konsultationer, yrkeshandledning, utbildning och kliniskt utvecklingsarbete.
Du kommer att arbeta i en spännande och dynamisk verksamhet med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom endodonti.
På specialistkliniken för endodonti arbetar för närvarande en specialist/ämnesansvarig, en ST-tandläkare, en assistenttandläkare och två tandsköterskor.
Kliniken delar lokaler med specialistkliniken för parodontologi där för närvarande två specialister och fyra tandhygienister arbetar.
Om en tid planerar vi att flytta till en nybyggd klinik i centrala Karlstad där vi får sällskap av medarbetare inom både allmäntandvård och andra specialiteter.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har (eller snart kommer att få) specialistkompetens i ämnesområdet endodonti och som är nyfiken på att driva och utveckla endodontin tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi tänker oss att du har en bra förmåga att skapa goda relationer med såväl patienter som interna och externa medarbetare. Körkort är önskvärt
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-06-24
Referensnummer:
Dnr CSK/182556
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Peter Broman, klinikchef
 
 
070-397 66 09
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
0563-478 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-04
Sök jobbet här