Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandsköterska, folktandvården Våxnäs, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, steril och receptionsarbete. Du kommer arbeta som del i ett team. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 7 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

Kvalifikationer:
Tandsköterskeexamen. Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad. Vi arbetar i team där patienten är i centrum. För oss är det viktigt att du är öppen, har god förmåga till kommunikation och samverkan samt ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184697
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anne Carlsson, klinikchef
 
 
054-61 47 46
 
Sofia Åslund, klinikadministratör
 
 
054-61 47 40
 
Facklig företrädare:
Annica Sundin, Vision
 
 
054-61 65 15
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-12
Sök jobbet här