Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Kronoparken/Molkom

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Tandläkare till folktandvården Kronoparken/Molkom med huvudsaklig placering på Kronoparken, Karlstad Vi söker en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandläkare med tillträde så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.
I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 7 tandsköterskor.
Till kliniken hör också en annexklinik som ligger i Molkom ca 3 mil utanför Karlstad, varför du bör vara beredd att arbeta även här.
Totalt sett finns ca 7 000 patienter varav 3000 är barn.
Karlstad är en stad som bl.
a.
är känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden.
Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet.
Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.
Kvalifikationer:
Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-27
Referensnummer:
Dnr CSK/181937
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Monica Jakobsson, klinikchef
 
 
054-61 69 50
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
0563-478 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-10
Sök jobbet här