Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till vår HR-avdelning,

Tandläkare, folktandvården i Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Till Folktandvården i Arvika söker vi nu en engagerad och kvalitetsinriktad tandläkare med tillträde enligt överenskommelse.
Din tjänstgöring är i huvudsak på centrala kliniken i Arvika men viss tjänstgöring sker även på klinikens annexklinik vid Arvika Sjukhus.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men vi diskuterar gärna individuella arbetstidslösningar.
I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.
Vi som gärna vill bli din arbetskamrat är 8 tandläkare, 12 tandhygienister och 19 tandsköterskor.
Arvika är Värmlands näst största kommun med 26 000 invånare.
Arvikatrakten bjuder på en storslagen natur med många sjöar, flera naturreservat och många mil vandrings- och kanotleder.
Bygden är känd för sitt rika kulturutbud, för sång och musik, konst och hantverk.
Arvikatrakten har sedan förra sekelskiftet lockat till sig konstnärer, konsthantverkare och musiker, och än i dag lever traditionen vidare.
Arvika är ett eldorado för musik-, konst- och konsthantverksälskare.
www.
arvika.
se
Kvalifikationer:
Du är erfaren eller nyutexaminerad med intresse av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-03-01
Referensnummer:
Dnr CSK/180484
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Charlotte Bohm, klinikchef
 
 
0570-71 27 78
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
0563-478 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsfö-ring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-26
Sök jobbet här