Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till vår HR-avdelning,

HR-konsult, folktandvårdens stab, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Folktandvården Värmland har drygt 540 medarbetare och du kommer vara placerad på folktandvårdens stab i Landstingshuset, Karlstad. Vi som arbetar på staben är 21 medarbetare i olika funktioner där HR-teamet består av 4 medarbetare varav en planerar för att gå på föräldraledighet. HR-teamet har också ett nära samarbete med Landstingets HR-stab. Karlstad är en stad med många sidor och känd bland annat som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. I Karlstad och Värmland erbjuds många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. För mer information se www.karlstad.se
Beskrivning:
Uppdraget som HR-konsult innebär att stödja folktandvårdens chefer inom HR-områdets alla delar.
Arbetet är brett och omväxlande med verksamheten i fokus och du kommer att ha ett nära samarbete med våra klinikchefer, klinikadministratörer, lönekonsulter och övriga funktioner inom folktandvårdens stab.
Du kommer till stor del arbeta operativt och till viss del strategiskt med varierande arbetsuppgifter som t.
ex.
rekrytering, lönesättning och lag- och avtalstolkning.
Detta innebär allt från rent administrativa arbetsuppgifter som att ta fram och presentera statistiska underlag, administrera, bevaka och rapportera förändringar kring anställningar till att säkerställa att lagar, riktlinjer och rutiner följs.
Du kommer även att administrera och stödja verksamheten i Heroma.
Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och erfarenhet från såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Du har god integritet som garanterar ett professionellt förhållningssätt samt har intresse av arbetsrätt och dess tillämpning. Du är lyhörd, ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har god samarbets-förmåga då arbetet innebär många kontaktytor. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att arbeta med stöd av personaladministrativa system är naturligt för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Körkort är ett krav då resor förekommer.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde maj 2018 Vikariat under ca 1 år
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180103
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Åke Ericsson, enhetschef
 
 
070-511 17 26
 
Facklig företrädare:
Fackliga företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-09
Sök jobbet här