Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Skoghall

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi söker en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandläkare med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxen- som barntandvård.

Folktandvården Skoghall har 7 tandläkare, 7 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Vi behandlar ca 3 700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 300.

Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan. Cykelavstånd och goda bussförbindelser.

Kvalifikationer:
Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184489
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Selinda Mitander, klinikchef
 
 
054-61 96 60
 
Liselotte Teimar, klinikadministratör
 
 
054-61 96 60
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
 
0563-478 10
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-11
Sök jobbet här