Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandsköterska, folktandvården Storfors

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Vi söker dig som är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är glad, positiv & vill jobba delegerat med både barn och vuxna som en del i ett team där patienten är i centrum.

Dina arbetsuppgifter består av alla på en klinik förekommande tandsköterskeuppgifter såsom reception, steril, teamarbete med arbetsfördelning och egna patienter.

Storfors har 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor.

För information om Storfors se: www.storfors.se

Kvalifikationer:
Tandsköterskeutbildning samt B-körkort är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184706
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Åsa Stålemark, klinikchef
 
 
0550-657 34
 
Maria Wilson, klinikadministratör
 
 
0550-657 34
 
Facklig företrädare:
Annica Sundin, Vision
 
 
054-61 65 15
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-12
Sök jobbet här