Nyheter Sjukhusbiblioteket

Digitala veckan 19-23 mars

Behöver du hjälp att komma igång med att lyssna på ljudböcker i appen Biblio eller läsa deckare på mobil eller surfplatta är du välkommen in till oss.

Veckans tips v. 12

Veckans tips v. 12

Författaren till boken ”Hjärnstark” är tillbaka med en bok om ADHD. I dag vet vi att alla har mer eller mindre drag av ADHD och i Anders Hansens bok får man lära sig hur man kan vända diagnosen till en fördel och hur du kan hantera nackdelarna.

Veckans tips v. 11

Veckans tips v. 11

"Flätan" är en roman om tre kvinnoöden. Kastlösa Smita i Indien drömmer om ett annat liv, Giulia i Italien upptäcker att familjeföretaget står på ruinens brant och advokaten Sarah i Kanada får veta att hon är svårt sjuk.

Nytt att låna i mars

Här finns den senaste listan med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Veckans tips v. 10

Veckans tips v. 10

”Det var mörkt i det vita rummet när far dödade farmor.” Så börjar sjuåriga Liv sin berättelse om sin familj i kriminalromanen "Kåda" av Ane Riel.

Veckans tips v. 9

Veckans tips v. 9

En av bibliotekets nya tidskrifter heter Fotosidan Magasin. Tidningen har ett stort fokus på bilder, de får ta plats på sidorna vilket ger både inspiration och en fin upplevelse när man tittar närmare på dom enskilda bilderna.

Veckans tips v. 8

Veckans tips v. 8

Denna vecka tipsar vi om två spännande böcker. Dels en nervkittlande och rafflande thriller, dels en barnbok med vardaglig dramatik och spännande upplösning.

Nytt att låna i januari

Här är årets första lista med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Arvika sjukhusbibliotek stänger kl 11.30 på torsdag

På torsdag 4 januari är Arvika sjukhusbibliotek öppet mellan kl. 09.00- 11.30. På fredag den 5 januari är det stängt. Sjukhusbiblioteken i Karlstad och Torsby har öppet som vanligt dessa dagar.

Nytt att låna i december

Här är sista listan för i år med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.