Nyheter Sjukhusbiblioteket

Nytt att låna i januari

Här är årets första lista med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Arvika sjukhusbibliotek stänger kl 11.30 på torsdag

På torsdag 4 januari är Arvika sjukhusbibliotek öppet mellan kl. 09.00- 11.30. På fredag den 5 januari är det stängt. Sjukhusbiblioteken i Karlstad och Torsby har öppet som vanligt dessa dagar.

Nytt att låna i december

Här är sista listan för i år med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Formuläret för bokinköp till arbetsplats har inte fungerat

Tyvärr har inte formuläret som du kan fylla i för att köpa böcker till din arbetsplats fungerat mellan den 1-21 november. Om du skickat in en beställning via det så får du gärna höra av dig igen. Vi beklagar detta.

Nytt att låna i november

Här är listan med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, filmer mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Pianokonsert utanför biblioteket i Karlstad

På torsdag den 26 oktober kommer elever från Kulturskolan i Karlstad och spelar vid flygeln utanför biblioteket på Centralsjukhuset.

Nytt att låna i oktober

Här finns listan med alla nya böcker, ljudböcker, filmer med mera som finns att låna hos oss.

Nytt att låna i september

Nu är höstens första nyhetslista här. I den finns alla nyinköpta böcker, ljudböcker, film mm som finns att låna hos oss. Du kan också prenumerera på listan och få den direkt till din e-post varje månad.

Nytt att låna i juli

Varje månad gör vi en lista med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, film mm som finns att låna hos oss. Här kan du se juli månads nyhetslista.

Nytt att låna i juni

Varje månad gör vi en lista med alla nyinköpta böcker, ljudböcker, film mm som finns att låna hos oss. Här kan du se juni månads nyhetslista.