Ett arbete du växer med

Landstinget är en stor arbetsgivare med en mängd olika yrken där våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas.

Här på Landstinget i Värmland finns cirka 7 300 arbetskamrater inom över 100 olika yrken. Alla hjälps vi åt för att erbjuda hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Vi arbetar tillsammans med våra patienter för att stärka folkhälsan och utveckla hälso- och sjukvården.  

Här finns naturligtvis undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med olika kompetenser och inriktningar, men även många andra yrken, här ser du några exempel:

Olika yrken som är representerade i landstinget.

Möt några av våra medarbetare.

 

Stora karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas och lära nytt

Landstinget är en stor organisation med möjligheter att utvecklas. Är du exempelvis intresserad av ledarskap, projektledning, verksamhetsutveckling, forskning, handledning eller att specialisera dig inom ditt yrkesområde finns stora möjligheter för dig som individ att utveckla dig själv och din karriär inom landstinget.

Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka.

Det finns stora möjligheter för dig som vill ta initiativ och vara drivande, att få en viktig roll i utvecklingsarbetet.

 Karriärvägar i landstinget.

Klinisk träning

Vi har ett kliniskt träningscentrum (KTC) som kontinuerligt möjliggör utveckling och fördjupning av kunskaper hos enskilda medarbetare och team inom vården i en verklighetstrogen miljö utan patienter.

  

Vårt främsta rekryteringsbehov

Vårt främsta rekryteringsbehov är vårdpersonal, främst läkare med ett flertal olika specialiteter men även psykologer, tandläkare, samt vidareutbildade sjuksköterskor till exempel IVA respektive OP-sköterskor samt vårdadministratörer.

Välkommen att kontakta oss för mer information om vilka möjligheter som finns för dig!