Möt våra medarbetare

Hur är det att arbeta i landstinget? Det är viktigt att trivas på arbetet. Det är vi överens om på Landstinget i Värmland. Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete.

Rebecka WästgårdTrivsel och personlig återkoppling under AT-tjänstgöring

Ett lagom stort landsting – fast med stora medicinska kompetenser. Så beskriver Rebecka Wästgård Landstinget i Värmland. Under läkarutbildningen i Örebro gjorde Rebecka praktik i Värmland, efteråt återvände hon för AT-tjänstgöring. Läs hela intervjun med Rebecka Wästgård. 

 

Louise Emilsson, läkareSpetskunskap i värmländsk vård

Värmländska ST-läkaren Louise Emilsson tillbringade ett år tillsammans med världens ledande forskare på anrika Harvard University. Läs hela intervjun med Louise Emilsson

   

 

Avancerad teknik och vård möts på röntgen    

Vid röntgenmottagningen på Centralsjukhuset i Karlstad röntgas allt ifrån förtidigt födda bebisar till människor som inte har så många dagar kvar i livet. Det kan röra sig om att söka efter en tumör till att röntga personer som har ramlat och skadat sig. Läs hela intervjun med Tom Svensson.

 

 
Positiva möten och variation
Benita Eriksson arbetar som biomedicinsk analytiker inom tranfusionsmedicin i Karlstad. Hon visste tidigt vad hennes yrkesval skulle bli och arbetet beskriver hon  som spännande, varierande och viktigt. Läs hela intervjun med Benita Eriksson. 

 

 

Lina Axelsson

Lärorikt och utmanade år som PTP-psykolog

– Jag lärde mig otroligt mycket under mitt PTP-år tack vare alla olika moment som jag fick prova på. När Lina Axelsson sedan fick chans att fortsätta arbeta som psykolog på Enheten för stressrelaterad ohälsa efter sitt PTP-år tog hon den. Läs hela intervjun med Lina Axelsson.

 

Roger van de Mortel är läkare på en vårdcentralSpännande jobb som läkare vid vårdcentral

Ett otroligt varierande och spännande jobb – med mycket patientkontakt. Så vill allmänläkaren Roger van de Mortel beskriva sin tjänst som läkare vid Vårdcentralen Sunne. Ett möte med en patient är från början alltid ett oskrivet blad. Läs hela intervjun med Roger van de Mortel.

 

  

Maria Eriksson arbetar som sjuksköterska på vårdavdelning 15Högt tempo inom kirurgi

– Jag vet aldrig hur min arbetsdag kommer att se ut när jag kommer på morgonen. Det gillar jag. Det höga tempot inom kirurgi är spännande, en situation kan ändras snabbt. Så säger Maria Eriksson som arbetar som sjuksköterska på vårdavdelning 15. Läs hela intervjun med Maria Eriksson.

  

 


Åsa Boström arbetar på vårdavdelning 57Bra arbetsgrupp och lätt att be kollegor om hjälp

Åsa Boström arbetar som sjuksköterska på vårdavdelning 57, där behandlas patienter med hjärt-kärlsjukdomar.
– Det är en intressant patientgrupp att vårda. Det är korta vårdtider och man ser ofta resultat direkt. Läs hela intervjun med Åsa Boström.

 

   

Trainee är en god grund för framtiden

Sjukhuset i Arvika satsar sedan några år tillbaka på ett traineeprogram för att ge sina sjuksköterskor en bra start i yrkeslivet.
– Det har gett mig en god inblick i hur både sjukhuset och verksamheten fungerar, säger Camilla Ahlzén. Läs hela intervjun med Camilla Ahlén.

 

 

En bra dag på jobbet är när jag och patienten har förstått varandra

Joel Wiklund gjorde sin AT-placering på vårdcentralen Kil. Nu är han färdig specialist och arbetar som läkare på Vårdcentralen Kil.
– Jobbet är brett och det passar mig som person. Jag valde allmänmedicin för att jag gillar mötet med människan. Läs hela intervjun med Joel Wiklund. 

Inspirerad?

Sök våra lediga jobb!

 

Följ oss som jobbar på landstinget

Landstinget i Värmland har några verksamheter som använder bloggar som en del av av sin kommuniktion. Det är ett sätt att berätta om sin vardag och ge en bild om sitt arbete och sin verksamhet. Välkommen att läsa våra bloggar.

Skärmdumpar från våra bloggar.