Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterska, ambulanssjukvården, Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Ambulanssjukvården i Värmland är en länsövergripande verksamhet som finns på tolv orter. Nu söker vi en ny medarbetare till ambulansstationen i Arvika som i dagsläget består av 31 medarbetare. I ambulanssjukvården utmanas vi av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka patienter i olika miljöer. Genom samverkan och insatser på plats medverkar vi till att de mindre akuta patienterna omhändertas på rätt vårdnivå. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter, kontinuerlig fortbildning och en individuellt anpassad inskolning.
Beskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års klinisk erfarenhet från akutmedicinsk eller akutkirurgisk verksamhet. Vidareutbildning i ambulanssjukvård är meriterande och ett krav för tillsvidaretjänst. Vi värdesätter tidigare ambulanserfarenhet. Det är krav att du har B-körkort och minst 3 års körvana. C-körkort är meriterande. Innan eventuell anställning ska du göra vissa arbetstester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i landstingets regi. Förutom dina formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt på personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, personlig mognad och flexibilitet. Du sätter patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Omfattar dag som natt tjänstgöring.

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184688
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Jan Kihlstadius, ambulanschef
 
 
0570-71 22 23
 
Facklig företrädare:
Carina Lindow-Malmstedt, Vårdförbundet
 
 
070-310 39 46
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster