Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Psykiatrisjuksköterska/Sjuksköterska Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Psykiatrisk öppenvård har två mottagningar i norra Värmland, en i Hagfors och en i Torsby. Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till Psykiatrisk mottagning Torsby. Vi arbetar i team där olika yrkeskategorier ingår såsom läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska, socialpedagog och vårdadministratör. Vi tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och samverkar mycket med socialpsykiatrin i våra fyra kommuner Torsby, Sunne, Hagfors och Munkfors.
Beskrivning:
I arbetsuppgifterna ingår rådgivning, bedömning och behandling samt stödsamtal och där tillhörande administrativa arbetsuppgifter.
Stort fokus på samverkan mot vårdgrannar men också internt i vår verksamhet.
Kvalifikationer:
Vi söker legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi söker dig med stor flexibilitet, stort patientfokus och du skall vara problemlösningsfokuserad. Körkort krävs.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Kväll- och helgtjänstgöring ingår

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-04-25
Referensnummer:
Dnr CSK/181983
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Håkansson, avdelningschef Torsby
 
 
070-664 94 67
 
Britt Lindberg, verksamhetschef verksamhetsområde öppenvård norra
 
 
070-212 96 63
 
Facklig företrädare:
Victoria Eriksson Gerdin, Vårdförbundet
 
054-61 98 43
Övrigt:
Inför anställning gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster