Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Fysioterapeut, Rehabiliteringsenheten, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi du vara med och utveckla den geriatriska akutsjukvården? Vi söker nu legitimerad fysioterapeut till Rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset då ett nytt arbetssätt, Comprehensive geriatric assessment (CGA) kommer att implementeras på avdelning 8, Medicinkliniken.
Arbetet bygger på tvärprofessionellt teamarbete runt den geriatriske patienten.
I teamet ingår, specialistsjuksköterska geriatrik, sjuksköterska, undersköterska, geriatriker, underläkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom och farmaceut.
Vid behov kan fler professioner läggas till.
Varje profession har en tydlig roll/uppdrag i vården av patienten.
I arbetsmetoden ingår, utredning, behandling, läkemedelsgenomgång och vårdplanering.
Det finns stark evidens för CGA.
Resursåtgången beräknas till en heltidstjänst fysioterapeut per 8-12 slutenvårdspatienter.
Du kommer att tillsammans med fysioterapeut-kollegor arbeta med den geriatriske patienten och utveckla CGA.
Din huvudsakliga placering kommer att vara inom geriatrik.
I arbetsuppgifterna ingår, utöver sedvanligt patientarbete, även metod och verksamhetsutveckling samt studenthandledning.
Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut med kompetens och intresse för rehabilitering inom geriatrik och/eller slutenvård är meriterande. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning, behandling, förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en flexibilitet samt en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, intresse för den geriatriska patienten och förmåga att metod- och verksamhetsutveckla samt personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträdesdatum:
2018-10-01
Tillträde:
Eller efter överenskommelse
Ansök senast:
2018-07-31
Referensnummer:
Dnr CSK/183458
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Eva Möllberg
 
Verksamhetschef
 
054-61 60 69
 
Facklig företrädare:
Tone Hollowell, Fysioterapeuterna
 
054-61 64 17
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-07-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster