Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Inköpsadministratörer, upphandling- och avtalsenheten, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Enheten är placerad i Karlstad och här arbetar idag 15 personer. Enhetens uppdrag är att samordna, kvalitetssäkra och utveckla inköpsprocessen så att den vid var tid uppfyller landstingets ställda mål. Enheten arbetar också strategiskt med inköpsstruktur och affärsetik, utveckling av landstingsgemensam avtalskatalog samt e-handelssystem.
Beskrivning:
Är du rätt person för oss? Vi på upphandling- och avtalsenheten söker nu två inköpsadministratörer med uppgifter som bl.
a.
e-handelsarbete och inköpssupport.
Du kommer att arbeta självständigt och affärsmässigt med verksamhetsfokus samt vara en del av teamet inom landstingets e-handelsprocess.
De IT-system som främst används är e-Builder Inköp och e-avrop.
I ditt arbete ingår bl.
a.
• att administrera pris- och produktkataloger inom e-handel, • leverantörskontakter och support till verksamheterna angående pris- och produktkatalog, • att medverka i informations- och utbildningsinsatser till verksamheter inom landstinget, • att beställa varor, tjänster samt utföra direktupphandlingar • att stödja och vägleda landstingets beställare i upphandlings- och avtalsfrågor.
Kvalifikationer:
Du som söker har en för tjänsten adekvat utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God datorvana krävs samt erfarenhet av arbete med ordbehandlings- och kalkylprogram som Word och Excel. Erfarenhet av EDI, som t.ex.; EDIFACT, XML och SFTI är meriterande. I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper. Som person ska du vara positiv samt ha ett, kommunikativt och konsultativt förhållningssätt med utpräglad samarbetsförmåga.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Visstidsanställning 12 månader
Ansök senast:
2018-02-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180855
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Pia-Britt Hildebrand, upphandlingschef
 
 
054-61 43 62
 
Gabriella Ivarsson Fridman, HR-konsult
 
 
054-61 40 16
 
Facklig företrädare:
Fackliga företrädare nås genom växel
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster