Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Undersköterska, operationsavdelningen, sjukhuset i Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Operationsavdelningen på sjukhuset, Torsby bedriver verksamhet inom kirurgi och ortopedi. Verksamheten har ett länsövergripande uppdrag inom överviktskirurgi och plastikkirurgi samt en växande verksamhet inom bukväggs- och bråckkirurgi. Vi utför även kolonkirurgi. Majoriteten av alla ingrepp utförs med ”titthålskirurgi”. Inom den ortopediska verksamheten bedrivs en hög andel höft- och knäplastiker. Sjukhuset har akutverksamhet dygnet runt.
Beskrivning:
Arbetet innebär att assistera operationssjuksköterskan, medverka under operationer, hantera material och medicinsk teknisk utrustning. Teamarbete är av yttersta vikt i det dagliga arbetet. Vårt fokus ligger på att varje enskild patient får ett kompetent och professionellt bemötande.

Kvalifikationer:
Utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet. Är du en person som vill vara en del av vårt team och gillar fart och fläkt, så tror vi att du kommer att trivas i vårt härliga arbetsgäng. Välkommen med din ansökan!
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Jourtjänstgöring kan komma att ingå.

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-25
Referensnummer:
Dnr CSK/184719
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Högfeldt, avdelningschef
 
 
0560-472 23
 
Jeanette Arvidsson, biträdande avdelningschef
 
 
0560-473 41
 
Facklig företrädare:
Kommunal via växeln
 
 
0560-470 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster