Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Diabetessjuksköterska, endokrin- och diabetescentrum, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7400 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Endokrin- och Diabetescentrum är en del av medicinkliniken Karlstad där vi har samlat specia-listresurser inom endokrinologi och diabetesvård. Vi arbetar i ett team bestående av specialist-utbildade läkare och sjuksköterskor, dietist, fotvårdsspecialist, vårdadministratör, kurator och fysioterapeut. Verksamheten består av öppenvårdmottagning för vuxna patienter med diabetes (främst diabetes typ 1) och andra endokrina sjukdomar, dagsjukvård, dietistmottagning, diabetesfotmottagning samt mottagning för bentäthetsmätning.
Beskrivning:
Arbetsuppgifterna som diabetessjuksköterska är varierande där du omväxlande har ansvar för dagvårdsverksamheten, arbetar som diabetessjuksköterska i vårt slutenvårdsteam (EDC-teamet) samt har egen patientmottagning.
I arbetet ingår även att du deltar i det utvecklingsarbete som bedrivs samt ger utbildning till olika personal- och patientgrupper.
Vi erbjuder utvecklande och utmanande arbetsuppgifter där du stödjer och handleder personer med diabetes till att klara egenvården på bästa sätt.
Det pågår en spännande utveckling inom det medicinska och tekniska området som vi hoppas att du är intresserad av.
Arbetet är delvis självständigt men till din hjälp har du alltid övriga team medlemmar.
Andra sjuksköterskeuppgifter som förekommer på enheten kan också bli aktuella.
Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling i tjänsten.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning i diabetesvård motsvarande 15 hp eller mer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I kontakten med patienten ser vi det som extra viktigt att du är en person som är flexibel och lyhörd samt har förmåga till att utveckla ett fint samarbete med både patient och övriga team medlemmar.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde juni 2018.
Ansök senast:
2018-02-23
Referensnummer:
Dnr CSK/180836
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Leif Bryntesson, avdelningschef
 
 
054-61 56 46, 070-604 11 71
 
Facklig företrädare:
Anna Löfvenhamn, Vårdförbundet
 
054-61 70 68
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster