Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi och transfusionsmedicin, Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Klinisk kemi och transfusionsmedicin laboratorierna Torsby området har drygt 30 medarbetare. Vi utför analysarbete på kem labb sjukhuset Torsby och på primärvårdens laboratorier Torsby, Munkfors, Hagfors och Sunne. Vi utför även provtagningar och funktionsundersökningar. Inom transfusionsmedicin bedrivs blodtappning med tillhörande komponentberedning och vissa serologiska undersökningar.
Beskrivning:
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom området klinisk kemi och transfusionsmedicin. Analysarbetet bedrivs där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar och provtagning. Blodtappning med tillhörande komponentberedning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du trivs att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete. Du är flexibel och gillar att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

eventuellt jour med nattjänstgöring

Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat, 6 månader med eventuell förlängning

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-09-27
Referensnummer:
Dnr CSK/184319
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Marita Bengtsson, enhetschef
 
 
0560-473 57
 
Facklig företrädare:
Helen Engström, Vårdförbundet
 
 
070-379 81 04
 
Linda Arvidsson, Naturvetarna
 
 
054-61 54 92
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster