Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Undersköterska, dialysmottagningen, sjukhuset i Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till njurmedicin och vår fina dialysmottagning på Arvika sjukhus. Verksamheten ingår i område slutenvård. Vi är ett härligt arbetsgäng som är i behov av ytterligare en medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och har möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare webbaserad utbildning inom njursjukvård. Inskolningen är individuellt anpassad och du får två personliga handledare. På dialysmottagningen i Arvika finns totalt 12 dialysplatser. Arbetstiderna är måndag -lördag dag/kväll.
Beskrivning:
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som på en dialysmottagning.

Kvalifikationer:
Undersköterskeutbildning Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Intresse för teknisk apparatur är en fördel.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat t o m 2019-02-28 med möjlighet till förlängning.

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-09-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184321
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Camilla Åhsberg, avdelningschef
 
 
070-271 81 23
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster