Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, ortopedkliniken, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du jobba i ett glatt gäng som gör allt för att ta hand om våra patienter under en kort period i deras liv. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt. Vi ska öppna fler vårdplatser och behöver därför bli fler sjuksköterskor.
Beskrivning:
För att stå väl rustade för framtiden söker vi nu sjuksköterskor till ortopedavdelningarna 3 och 4.
Vi arbetar både med akut och planerad ortopedi med upptagningsområde för hela Värmland.
Vi är uppdelade på de två vårdavdelningarna där du tjänstgör växelvis på avdelning 3 alternativt avdelning 4 under kortare eller längre perioder.
Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i en trivsam arbetsmiljö och bra arbetsgrupp med väldigt god stämning.
Vi kan erbjuda dig heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Hos oss arbetar du mixad dag och natt.
Våra avdelningar hör till verksamhetsområde ortopedi Arvika och Karlstad.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller blir det inom snar framtid. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som främjar ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Rekrytering sker fortlöpande
Ansök senast:
2018-02-25
Referensnummer:
Dnr CSK/180857
Antal platser:
3
Kontaktperson:
Marie Linton, tf avdelningschef
 
 
054-61 58 50
 
Facklig företrädare:
Sofia Erixon, Vårdförbundet
 
054-61 51 14, 61 58 40
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster