Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Servicemedarbetare, serviceenhet norra, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi söker två medarbetare till serviceenhet norra, Centralsjukhuset Karlstad.
Är du en förändringsmedarbetare med drivkraft? I så fall har vi utmaningen för dig.
Vi tillgodoser vårdens behov av servicetjänster i Operationscentrum och arbetar enligt konceptet vårdnära service.
Rätt kompetens på rätt plats i syfte att: - skapa förutsättningar för att erbjuda vård av bästa kvalitet - att tid till vård frigörs - att kvalitén ökar - arbetsmiljön förbättras De serviceområden vi arbetar inom är lokalvård, materialförsörjning, reception och café.
Denna tjänst innebär rotationstjänstgöring lokalvård: operationsstäd samt dagstäd.
Det innebär även rotation, varannan vecka dag och kväll.
Helgtjänstgöring kan förekomma.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, datakunskaper, körkort behörighet B. Erfarenhet av operationsstäd är meriterande. Har du städutbildning är det också en fördel. Du är en person som gillar att vara i en miljö bland människor och mycket liv och rörelse. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du är flexibel, stresstålig och tycker att service är viktigt. Du är bra på att lösa problem, har prioriteringsförmåga samt tycker om både att arbeta i grupp och självständigt. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har även god samarbets- och kommunikationsförmåga då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 13 augusti 2018 eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat från 13 augusti 2018 till och med 31 maj 2019

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-05-30
Referensnummer:
Dnr CSK/182523
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Jennie Peteri, enhetschef
 
 
054-19 19 40
 
Facklig företrädare:
Kommunal, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-05-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster