Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Receptarie, läkemedelsförsörjning, Läkemedelsenheten

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Läkemedelsenheten har till uppgift att tillsammans med Läkemedelskommittén i Värmland verka för en rationell, säker och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning och en optimal läkemedelshantering inom länet. Läkemedelsenheten ansvarar bland annat för tjänsten läkemedelsservice inom läkemedelsförsörjningen. Vi söker nu en medarbetare till tjänsten läkemedelsservice. Läkemedelsenheten består idag av en läkemedelschef och sjutton farmaceuter, varav en är huvudansvarig för läkemedelsförsörjningen.
Beskrivning:
Läkemedelsenheten ansvarar för landstingets läkemedelsförsörjning såsom läkemedelsservice, sjukhusgemensamma läkemedelsförråd, läkemedelsautomater och vätskelager.
I ditt arbete ingår att optimera sortimenten, sköta beställningar och packa upp läkemedel samt att vara farmaceutiskt stöd till landstingets enheter i läkemedelsfrågor.
Du kommer att ha tät kontakt med vårdverksamheten.
Du är serviceinriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och du kan på ett pedagogiskt sätt sprida information och kunskap.
Som person ser vi att du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, en person som har lätt för att samarbeta med andra men som även kan arbeta självständigt.
Arbetet utförs i huvudsak vid Centralsjukhuset i Karlstad, men Läkemedelsenheten ansvarar för läkemedelsförsörjningen i hela länet vilket inkludera resor i arbetet.
Vi söker dig som är legitimerad receptarie och som vill ha ett stimulerande och varierande arbete i nära samarbete med sjukvården.
Kvalifikationer:
Kvalifikationer • Legitimerad receptarie • B-körkort • Goda datakunskaper (Microsoft Word, Excel och PowerPoint) Meriterande • Med beredningskompetens. • Goda kunskaper om läkemedelsförsörjning och arbete på sjukhusapotek. • Goda kunskaper om hur läkemedel hanteras inom sjukvården.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

En tjänst tillsvidare och en tjänst ett tidsbegränsat uppdrag 1 år

Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180232
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Susanne Carlsson, läkemedelschef
 
 
054-61 40 44
 
Tove Tevell, strategisk apotekare
 
 
054-61 42 94
 
Gabriella Fridman, HR-konsult
 
 
054-61 40 16
 
Facklig företrädare:
Elisabet Ehne Jangehammar, SACO
 
054-61 41 51
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster