Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Kurator/socionom vårdcentralen Kristinehamn/Nybble

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete, i ett gott arbetsklimat, på arbetsplatsen som utvecklas. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Du kommer att jobba med patienter med lätt eller medelsvår psykisk ohälsa. Du kommer att ingå i ett team som arbetar tillsammans med psykisk ohälsa i verksamhetsområde östra Värmland. Vi erbjuder dig trevliga kollegor, handledning, intern och extern utbildning.
Beskrivning:
Du kommer att vara en av medarbetarna på vårdcentralens samtalsmottagning, där kurator och psykolog idag arbetar.
Du kommer att arbeta självständigt och i samarbete med läkare, sköterskor och rehabiliteringskoordinatorn på vårdcentralen i Kristinehamn Nybble.
Målgruppen är unga vuxna, vuxna och äldre med psykisk ohälsa, sjukdom och psykisk funktionsnedsättning som inte kräver specialistvård.
I arbetet ingår bedömning, rådgivning, behandling och rehabilitering.
Viss tjänstgöring på Närvårdsavdelningen 85 i Kristinehamn, med 16 vårdplatser, kan bli aktuell.
Kvalifikationer:
Du är socionom alternativt beteendevetare med motsvarande Steg 1-utbildning i KBT. Erfarenhet av behandlingsarbete inom primärvård är meriterande. Intresse för att arbeta med funktionell beteendeanalys, korttidsterapi, gruppbehandling, och en integrerad arbetsmodell (t ex med metoden Brief Intervention). Vi lägger stor vikt vid erfarenhet från liknande verksamhet och personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-04-25
Referensnummer:
Dnr CSK/181982
Antal platser:
1
Arbetstid
Dagtid
Kontaktperson:
Gerda Geiborg Larsson, enhetschef
 
 
0550-864 45
 
Ingela Agnarsson
 
Verksamhetschef, område östra
 
0550-863 04
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-150 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster