Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

BVC-sjuksköterska/distriktssköterska, vårdcentralen Rud, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi behöver förstärka vårt arbetslag med en BVC-sjuksköterska/distriktssköterska.
Som BVC-sjuksköterska/distriktssköterska arbetar du bland annat med telefonrådgivning, självständigt mottagningsarbete, hembesök, föräldrastöd, hälsosamtal, gruppverksamhet och hälsovård i förskolan.
Vi står inför ett spännande skede där det ska etableras en familjecentral på Rud under året och vi ser fram emot att du blir delaktig i denna process.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Utbildningar i ICDP, babymassage etc. är meriterande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och tidigare erfarenhet, gärna från BVC. För oss är det viktigt att du tar ansvar, har bra samarbetsförmåga, är positiv och har ett trevligt bemötande mot patienterna och dina kollegor. Du behöver vara positiv till och aktivt delta i verksamhetens utvecklingsarbete.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

50% eventuellt kan högre tjänstgöringsgrad erbjudas

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180243
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anki Duvevik, enhetschef
 
 
0553-419 23
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster