Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Tandhygienist, folktandvården Sunne

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta klinisk patientbehandling av barn och vuxna där vårdarbetet dels utgår ifrån egen patientbehandling dels ifrån ett planerat teamsamarbete. Vår klinik har sedan en tid tillbaka arbetat med teamutveckling och har en väl utvecklad arbetsfördelning.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 6 tandhygienister och 6 tandsköterskor.

I sagolika Sunne bor ca 13 500 invånare. Här finns en golfbana med utsikt över Fryken, vandringsleder, en stor spa-anläggning, Mårbacka minnesgård - Selma Lagerlöfs hem, Rottneros Park - En blomster- och skulpturpark i en underbar omgivning. Sunne Vattenland - Ett utomhus äventyrsbad vackert beläget invid Fryken, Ski Sunne – med skidor på vintern med nio nedfarter, paintball, äventyrsbana och grupparrangemang på sommaren m.m. För mer information om Sunne se www.sunne.se

Kvalifikationer:
Tandhygienistexamen Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att Du är flexibel och gillar utmaningar men framför allt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-09-30
Referensnummer:
Dnr CSK/184259
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Jeanette Israelsson, klinikchef
 
 
0565-475 50
 
Marie Gustavsson, klinikadministratör
 
 
0565-475 50
 
Facklig företrädare:
Alisa Mehmedovic, SRAT
 
 
0570-71 27 70
 
Charlotta Zetterqvist, Vision
 
 
054-61 47 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster