Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Psykiatrisjuksköterska/Sjuksköterska Hagfors

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vi söker nu en psykiatrisjuksköterska/ legitimerad sjuksköterska till psykiatrisk mottagning i Hagfors. Vi arbetar i team där olika yrkeskategorier såsom läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska och vårdadministratör ingår.
Beskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att bedöma patientens behov och se vilka åtgärder som bör vidtagas i varje enskilt fall.
Det praktiska arbetet kan innebära att genomföra bedömningssamtal, ha motiverande samtal, utföra strukturerade suicidriskbedömningar.
Det kommer också innebära medicinuppföljningar och andra sedvanliga mottagningssköterskeuppgifter samt telefonrådgivning med tillhörande administrativa arbetsuppgifter.
En stor del av ditt arbete innebär också ett tätt samarbete med våra vårdgrannar samt anhöriga kring patienten.
Vi förväntar oss också att du deltar med ditt engagemang i utveckling av vår verksamhet.
Du kommer att ha schemalagd arbetstid där dag-, helg- och kvällsarbete ingår på vår mottagning samt i vår mobila verksamhet.
Vi erbjuder initialt kollegialt mentorstöd och självfallet bredvid gång för att skapa trygghet och få ökad kompetens.
Kvalifikationer:
Vi söker psykiatrisjuksköterska/legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort krävs.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Besk. tidsbegränsning:

Tidsbegränsad anställning under sex månader

Längd:
3-6 månader
Ansök senast:
2018-06-22
Referensnummer:
Dnr CSK/182928
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Britt Lindberg, verksamhetschef
 
 
070-212 96 63
 
Lisa Pellikka, avdelningschef Hagfors
 
 
070-323 58 40
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-6150 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster