Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Sjuksköterskor, rättspsykiatrin avdelning 80, Kristinehamn

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Avdelning 80 är en intagningsavdelning med 10 platser. Vi vårdar patienter som är dömda till vård samt patienter från kriminalvården som har ett vårdbehov.
Beskrivning:
Två sjuksköterskor till rättspsykiatriska enheten i Kristinehamn.
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Omvårdnadsansvar.
Arbetsledaransvar.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet från psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du vill utvecklas, ska vara positiv, flexibel och se fördelarna av att vara en del i ett team.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180218
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Gunilla Åsberg, avdelningschef
 
 
0550-864 30, 0550-863 80
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster