Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

BVC-sjuksköterska, BVC vårdcentralen Gripen, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på BVC Gripen. Hos oss ansvarar BHV-sjuksköterskor för egna områden. Vår mottagning är centralt belägen i Karlstad. Du kommer till en stabil arbetsgrupp där dina kollegor har god erfarenhet av arbetsområdet.
Beskrivning:
På BVC arbetar vi med hälsofrämjande och preventivt arbete för barn 0-6 år inklusive deras familjer.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga för arbete på BVC, såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning och föräldrastöd.
Tillsammans med föräldrarna följer du barnets utveckling fram till skolåldern.
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på BVC men det är också viktigt att du passar in i vår arbetsgrupp. Du ska både kunna arbeta självständigt och ha förmåga att samarbeta och samverka med andra. B-körkort är en förutsättning för att klara uppdraget med hembesök. Vi vill att du ska ha ett öppet förhållningssätt, vara flexibel, strukturerad, engagerad, ansvarstagande och kunna bidra till ett gott arbetsklimat. Intervjuer kommer att ske snart efter sista ansökningsdag.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

70%

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180219
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Sofia Engström, enhetschef
 
 
054-61 86 06
 
Helen Nilsson, BVC-sjuksköterska
 
 
054-61 66 08
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet avdelning Värmland
 
0771-420 420
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster