Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Enhetschef, område öppenvård västra

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Enhetschef, familjecentralerna och ungdomsmottagningarna Arvika, Eda och Årjäng samt Första linjen västra.
Landstinget i Värmlands hälso- och sjukvårdsorganisation är uppdelat i fyra områden: Öppenvård, slutenvård, stöd och Folktandvård.
Inom område öppenvård arbetar cirka 1700 medarbetare med primärvård och psykiatri.
Ett av våra viktigaste fokusområden de kommande åren är att utveckla en behovsstyrd hälso- och sjukvård för våra patienter.
Verksamheterna som du bli enhetschef för har fokus på förebyggande hälso- och sjukvård för barn och unga.
Inom ditt område, Arvika, Eda och Årjäng, finns det idag familjecentraler samt ungdomsmottagningar där vi tillsammans med kommunerna bedriver verksamhet för barn och unga.
Det är en mötesplats för blivande föräldrar samt föräldrar med barn där basen för verksamheten är den öppna förskolan och förebyggande socialtjänst i samverkan med barnmorskemottagning och barnavårdscentraler.
På ungdomsmottagningen jobbar vi för att ge ungdomar ett förstklassigt bemötande och ett högkvalitativt tvärprofessionellt omhändertagande.
Ungdomar i åldrarna 13-23 år får hos oss hjälp med sexuella och reproduktiva hälsa, psykosociala frågor, identitetsfrågor och mycket annat som hör ungdomstiden till.
Första linjen unga västra har mottagning i Arvika, Eda, Årjäng och Säffle och är en av fyra första linjen-enheter i länet som har till uppgift att erbjuda stöd till barn och ungdomar i åldern 6-24 år som mår psykiskt dåligt.
Vi samarbetar med specialistenheterna och kommunerna för att ge besökarna stöd utifrån ett helhetsperspektiv med mål om att stärka den psykiska hälsan för barn och unga i länet.
Totalt har du personalansvar för 25-30 personer.
Du kommer att ha ett nära samarbete med cheferna för respektive vårdcentral.
Tjänsten innehåller en del resande på arbetstid eftersom du ansvarar för enheter fördelade på fyra kommuner.
Som enhetschef ansvarar du, utifrån uppdrag från verksamhetschefen, för den hälso- och sjukvård som bedrivs vid enheten och upptagningsområdet samt för målstyrning och uppföljning av ekonomi.
Du har personal-, utvecklings- och verksamhetsansvar för enheten med fokus på kvalitet och måluppfyllelse.
I arbetsuppgifterna ingår även samverkan internt och externt.
Tjänsten är ett förordnande på fyra år och du erhåller en tillsvidareanställning inom Landstinget i Värmland.
Vi står inför eventuella organisationsförändringar inom området där förändringar också kan ske i uppdraget.
Kvalifikationer:
Du som söker har goda ledaregenskaper och erfarenhet av ekonomi, personal- och organisationsfrågor. Du bör också ha goda IT-kunskaper och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Din verksamhetssyn präglas av helhetssyn, strategiskt tänkande med en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens och idéer. Du ska kunna arbeta självständigt samt samverka kring verksamhetens frågor internt och externt. Andra viktiga ledaregenskaper vi värdesätter är initiativförmåga, intresse för utveckling av e-tjänster/e-hälsa, förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare samt att kunna hantera stressiga situationer. Som person och ledare är du kommunikativ och en bra administratör. Som ledare förväntas du delta i landstingets ledarskapsutbildning. Landstinget erbjuder även ett chefsutvecklingsprogram samt handledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet kan medföra resor i jobbet varför körkort B är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-07-01
Referensnummer:
Dnr CSK/183003
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Annika Ode, verksamhetschef öppenvård västra
 
 
0570-71 24 30
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster