Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Psykoterapeut/psykolog, centrum för traumatisk stress

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Psykiatrin i Värmland har genomgått en mycket positiv utveckling de senaste åren, bland annat inom områdena samverkan, kvalitet, verksamhetsutveckling och forskning. Länsgemensam psykiatri i Värmland är en specialistverksamhet inom område psykiatri som består av sex mottagningar, neuropsykiatriska mottagningen, centrum för ätstörningar, centrum för traumatisk stress, beroendecentrum, ILN (Individuell läkemedels nedtrappning) och Laromottagningen. Totalt är vi cirka 65 anställda. Länsgemensam psykiatri ska länsövergripande ge god vård till patienter som tillhör de olika specialistmottagningarnas kompetensområde. Patienten är i fokus i arbetet med samverkan med anhöriga/närstående, interna och externa vårdgrannar som viktiga samarbetspartners. Vi söker nu efter en medarbetare som är legitimerad psykoterapeut eller legitimerad psykolog med särskilt intresse för trauma och asyl. Centrum för traumatisk stress erbjuder barn, unga och vuxna med komplex PTSD och/eller dissociativa störningar, bedömning och behandling. Asylsökande med allvarlig psykisk ohälsa och symtom av posttraumatisk art efter svåra upplevelser erbjuds stödjande insatser. Vår mottagning består av ett tvärprofessionellt team på 15 medarbetare. Hos oss arbetar psykologer/psykoterapeuter, PTP-psykolog, sjuksköterska, vårdadministratörer, läkare samt avdelningschef. Vi är ett väl inarbetat team med stort engagemang och patientfokus som nu söker en ny medarbetare.
Beskrivning:
Arbetets huvudsakliga fokus kommer vara traumafokuserad psykoterapeutisk behandling av komplex PTSD och dissociation men beroende på den sökandes kompetens kan det innehålla olika delar såsom bedömning (görs av psykologer) och konsultationer samt handledningsuppdrag. Vi erbjuder olika beprövade metoder inom traumabehandling, allt anpassat efter individens förutsättningar och behov. Vi ombesörjer att du får personlig kompetensutveckling inom området. Stödsamtal till asylsökande med allvarlig psykisk ohälsa ingår i arbetsuppgifterna. Handledning och utbildning till våra samarbetspartners och vårdgrannar samt till individen och personer i individens närmiljö inom området trauma och asyl kan ingå. Teamet får regelbunden handledning.

Kvalifikationer:
Du som söker är legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut. Är du legitimerad psykoterapeut ser vi gärna att du har en socionom-, sjuksköterskeutbildning eller annan likvärdig hälso-och sjukvårdsutbildning som grundprofession. Önskvärt är att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete. Vi lägger vikt vid tidigare erfarenhet från arbete med traumapatienter. Uppskattade egenskaper är god samarbetsförmåga, intresse för att utvecklas vidare inom yrkesområdet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt mot egna och verksamhetens mål. Utbildning i andra behandlande uttrycksformer som kan komma verksamheten tillgodo är meriterande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-21
Referensnummer:
Dnr CSK/184435
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anna-Lena Ågren Ivarsson, avdelningschef
 
 
072-703 53 56
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-20
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster