Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Vårdadministratör, psykiatrisk öppenvård Hagfors/Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Psykiatrisk öppenvård har två mottagningar i norra Värmland, en i Hagfors och en i Torsby. Vi söker nu en vårdadministratör.
Beskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för teamet och patienten.
Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet samt att du har ett serviceinriktat arbetssätt gentemot patienter och kollegor.
Kvalifikationer:
Godkänd vårdadministratörsutbildning.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

50 %

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Ansök senast:
2018-06-26
Referensnummer:
Dnr CSK/182996
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lisa Pellikka, avdelningschef Hagfors
 
 
070-323 58 40
 
Ingela Håkansson, avdelningschef Torsby
 
 
070-664 94 67
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Vision nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster