Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Fystioterapeut, ortopedavdelning, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Inom ortopeden arbetar vi både med akut och planerad ortopedi med upptagningsområde för hela Värmland. Vill du jobba i ett glatt gäng som gör allt för att ta hand om våra patienter. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt.
Beskrivning:
Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast för arbete inom ortopedavdelning.
Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med kompetens och intresse för rehabilitering inom akutsjukvård. Erfarenhet inom specialiserad slutenvård är meriterande. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, intresse och förmåga att utveckla verksamheten samt personlig lämplighet. För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titulatur vid anställningen.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-08-31
Referensnummer:
Dnr CSK/183818
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Marie Linton, tf avdelningschef
 
 
054-61 58 50
 
Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster