Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Distriktssköterska, vårdcentralen Kil

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vårdcentralen Kil söker distriktssköterska på 50%. Du hamnar i ett stabilt team av kollegor med distriktssköterskekompetens med olika specialuppdrag inom vårdcentralens utbud. Handledning av studerande är ett naturligt inslag i vårt arbete då vi är en akademisk vårdcentral som ser att arbetet tillsammans med våra studenter är berikande.
Beskrivning:
Vi söker distriktssköterska som vill arbeta i en utvecklande miljö där det finns plats för utveckling av framtida primärvård.
Exempel på arbetsuppgifter är telefonrådgivning 2 timmar per dag, assistans till läkare, samordnande sjuksköterskefunktion för säker utskrivning, egen mottagning med patienter och att omväxlande bemanna assistansmottagning för patienter som söker akut.
Vi arbetar med sköterskeledda mottagningar enligt BEON där alla distriktssköterskor får utvecklas i sin fulla potential.
Vi lägger stor vikt vid ett personligt engagemang och god serviceanda.
Kvalifikationer:
Distriktssköterskeutbildning. Meriterande är tidigare erfarenhet som distriktssköterska / vidareutbildning inom diabetesvård 15 poäng,
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

50 %

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-27
Referensnummer:
Dnr CSK/182524
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gun Frid, enhetschef
 
 
0554-421 54
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-05-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster