Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Specialistläkare, läkarenheten klinisk fysiologi, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare
Beskrivning:
Vi söker nu en specialistläkare inom klinisk fysiologi.
Som specialistläkare hos oss samarbetar du med olika yrkeskategorier kring våra undersökningar, driver utveckling och utbildar i olika sammanhang.
Det finns möjlighet att bedriva egen forskning på del av arbetstiden.
I arbetsuppgifterna ingår det att handleda läkare under utbildning.
Kvalifikationer:
Du ska ha specialistkompetens inom fysiologi eller kardiologi och vi ser gärna att du har arbetat som specialist i några år, gärna gentemot klinisk fysiologi. Som yrkesperson söker vi dig som är professionell, kommunikativ och med bra samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som värderas högt är en positiv livssyn, empati och lyhördhet. Är du dessutom en person som uppskattar möjligheten till att påverka för att utveckla verksamheten, är vi övertygade om att du kommer du att trivas hos oss.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

(Inledande provanställning i 6mån)

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-03-26
Referensnummer:
Dnr CSK/181455
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Charlotte Johansson, Verksamhetschef
 
 
054-61 61 81
 
Facklig företrädare:
Magnus Edlund, Värmlands Läkarförening
 
054-61 50 00 (Vxl)
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-03-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster