Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Vårdadministratör, vårdcentralen Kil

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Välkommen med din intresseansökan att bli en del av hela vår personalstyrka på ca 35 personer på vårdcentralen Kil.
Här arbetar sen tidigare 6 vårdadministratörer på heltider och deltider.
Du kommer att arbeta med vårdadministrativt arbete för medicinska sekreterare i primärvård.
Arbetet innebär journaldokumentation i system Cambio Cosmic, receptionsarbete, posthantering, diarieföring och delaktighet i utvecklingsarbete för hela vårdcentralen.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är vårdadministratör med yrkeshögskoleutbildning till vårdadministratör/ medicinsk sekreterare eller motsvarande . Goda datakunskaper och erfarenhet av arbete i Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ansvarstagande och att du har ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt med gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-03-25
Referensnummer:
Dnr CSK/181451
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gun Frid, enhetschef
 
 
0554-421 54
 
Facklig företrädare:
Vision
 
054-61 65 15
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-03-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster