Bloggar

Landstinget i Värmland har några verksamheter som använder bloggar som en del av av sin kommuniktion. Det är ett sätt att berätta om sin vardag och ge en bild om sitt arbete och sin verksamhet.

Syftet och tanken med bloggarna är att läsaren ska få en lite bredare och djupare bild av verksamheten, samtidigt som personerna som bloggar ger en röst och ett ansikte för sin verksamhet.

Vi använder ofta bloggarna som en referens när vi ska rekrytera ny personal, vilket ger större och bättre inblick i den verksamhet som söker nya medarbetare, än bara det som står i annonsen eller i en verksamhetsbeskrivning på webbplatsen.

Sekretessen är jätteviktig för oss och naturligtvis följer vi de riktlinjer, råd och sekretessregler som vi tillämpar i vårt dagliga arbete med hänsyn både till patienter och medarbetare.

Gör gärna ett besök på bloggarna nedan.

Folkhälsobloggen

Folkhälsabloggen

Folkhälsobloggen (startade april 2016)

Vi vill informera om vad folkhälsa är, hur befolkningens hälsa ser ut i Värmland och vad som kan göras för att förbättra den, vad som händer lokalt och vad som är aktuellt nationellt och internationellt. Vi ser bloggen som en kanal för att sprida nyheter och kunskap, marknadsföra aktiviteter och goda exempel – och vill gärna skapa dialog.

Vi som bloggar jobbar på folkhälso- och samhällsmedicinska enheten i Landstinget i Värmland.

 

Psykiatribloggen

Bild på Psykiatribloggen

Psykiatribloggen (startade maj 2011)

 

Med vår blogg vill vi visa dig vardagen i vårt arbete men också verka för att vi ska våga prata öppet om psykisk ohälsa.

Kanske kan vi också inspirera dig att vilja arbeta hos oss, när du kan följa den positiva utveckling som sker i Värmland. För oss är det viktigt att använda olika sätt att kommunicera och vi tror att bloggande kan vara ett kreativt sätt att nå ut till många människor.

Bloggandet gör det också möjligt att visa psyikatrin i Värmland och skapa utvecklande nätverk.

 

Vårdcentralsbloggen

Bild på Vårdcentralsbloggen

Vårdcentralsbloggen (startade januari 2013)

 

Med vår blogg vill vi visa dig vardagen i vårt arbete. Kanske kan vi också inspirera dig att vilja arbeta tillsammans med oss, nu när du kan följa utvecklingen som sker i Värmland. Genom bloggen vänder vi oss i första hand till dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss på en vårdcentral eller inom division allmänmedicin i Värmland.

 

Röntgenbloggen

Bild på Röntgenbloggen

Röntgenbloggen (startade mars 2010)

 

Tanken med bloggen är att vi på ett nytt sätt vill berätta om vårt arbete på röntgen, vilka vi är, vad vi gör, hur vi jobbar, vilken utbildning som krävs, varför vi valt det här jobbet osv.

Syftet är att du som läsare av vår blogg ska blir intresserad av oss både som personer, våra yrken och vår verksamhet här i Värmland.

Vi tycker det här är jättekul och hoppas du också kommer att tycka det ska bli både kul och intressant att följa oss på röntgen i Värmland.

 

Följ oss på sociala medier

Instagrams logotyp
Se oss på Instagram: @landstingetitvarmland

Linkedins logotyp
Följ oss på Linkedin: linkedin.com/company/landstinget-i-varmland

Facebook
Följ oss på Facebook: facebook.com/ltingvarmland

Twitters logotyp
Följ oss på Twitter: twitter.com/ltingvarmland